Dedikoidut palvelimet

Tietokettu - Dedicated

Dedikoidut palvelimet


Dedikoidut palvelimet eroavat virtuaalipalvelimista sillä tavalla, että kyseessä on ihan oikea fyysinen laite eikä virtuaalinen kokoonpano. Tämä myös mahdollistaa sen, että kaikki vuokraamasi resurssit ovat vain sinun käytössäsi. Täten nämä paketit sopivat mainiosti henkilölle, joka haluaa tehoa ja vauhtia palvelimeensa.

Serveri CPU | Prosessori RAM | Välimuisti Tallennustila Hinta
Tulossa pian... XX
XX
XX
XX€ Valitse paketti
Eikö mikään näistä ollut sinulle tarpeeksi? Meillä vain taivas on rajana, joten jutellaanko lisää?

Tarvitsetko palvelua tai huoltoa?

Ei huolta, Tietoketut vaanivat jo seuraavan kiven takana silmät kiiluen. Palvelemme sinua mielellämme dedikoitujen palvelimien ongelmatilanteissa, mukautuspalveluissa sekä muissa asioissa. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse. Palveluhinnastomme löydät Täältä

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun ostaa?

Omat tarpeet

Moni yleensä lähtee hankkimaan palvelinta sokeasti kiinnittäen huomiota vain palvelimen hintaan. Edullisuus on hyvä asia, mutta toisinaan ei taas kannata säästää. Aluksikkin suosittelemme, että mikäli palvelimella on tärkeää dataa, niin valitset ratkaisun, jossa on RAID1 tai muu peilausratkaisu käytössä.

Omavaraisuus

Netistä löytää monia eri palveluntarjoajia, jotka vain jälleenmyyvät palveluita. Tällaiset palvelut eivät yleensä pysty / voi vastata heidän toimittamansa tuotteen laadusta täysin, koska heillä ei ole fyysistä hallintaa palvelimeen. Koska meillä on oma laitteisto, se tarjoaa meille myös etulyöntiaseman tarjota räätälöidympiä ratkaisuja.

Asiakaspalvelu

Meillä asiakaspalvelulla on lähtökohtaisesti aina pätevyys auttaa sinua ongelmassa kuin ongelmassa. Tällöin meillä ei ole koskaan "vain myyjiä", jotka eivät osaa vastata teknisiin kysymyksiin tai ratkaista ongelmaasi. Tällöin kanssamme asiointi on aina mutkatonta, nopeaa ja helppoa!

Lompakon kaveri

Jokainen tuotteemme on suunniteltu niin, että niissä hinta ja laatu kohtaavat toisensa. Laadukas palvelin toimii ja palvelee asiakkaan tarkoitusta. Siksi meillä on monenlaisia kokoonpanoja, joista voit valita mieluisesi. Vaikka valinnanvaraa löytyy, se ei kuitenkaan näy hinnassa vai kaikki ratkaisut ovat suunniteltu lompakolle kevyiksi ratkaisuiksi.

Etähallinta


Etähallinnan avulla voit hallita dedikoitua palvelintasi muualta, missä itse taas olet. Sen avulla voit asentaa siihen haluamasi Linux-järjestelmän, joka vauhdittaa sinut työn touhuun. Etähallinnan avulla voit myös sammuttaa palvelimesi kohta tahansa haluat ja käynnistää sen uudelleen. Mikäli haluat palvelimeen jonkin muun käyttöjärjestelmän, voit pyytää sitä asiakaspalvelultamme. Tällöin järjestelmä asennetaan laitteeseen palveluhinnastomme määräämien hintojen mukaisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä käyttöjärjestelmiä palvelimiin saa?

Valmiina meiltä löytyy Debian, Ubuntu, Almalinux, Centos sekä Fedora. Windowsia tai muuta vastaavaa pitää kysyä erikseen tuesta, jotta he voivat asentaa sen sinulle

Voinko tuoda oman dedikoidut laitteen tiloihin?

Kyllä, se on mahdollista. Ota yhteyttä tukeen tukilipukkeella ja kerro tarkemmat tiedot laitteestasi.

Onko dedikoiduissa laitteissa RAID?

Joissain on, joissain ei. Se kerrotaan laitteen tiedoissa.

Kuinka nopeasti esim. laitemukautukset tai muut palvelut laitteille tehdään?

Voit tilata akuutin huoltotyön koska tahansa palveluhinnaston mukaisesti, jonka jälkeen veloitamme tuntihinnan. Muuten mukautukset hoidetaan normaalin ”varatulla-ajalla” -hinnoittelun mukaisesti.

Saako laitteille lisää IPv4-osoitteita?

Kyllä, ole hyvä ja tiedustele hinnoittelua apulipukkeella. Muista mainita, kuinka monta osoitetta tarvitset.

Kuuluuko laitteisiin IPv6-osoite?

Kyllä.

Palvelumme muut ominaisuudet

Nopea tuki

Joskus asiat pitää hoitaa nopeasti, siksi palvelemme asiakkaita apulipukeiden, sähköpostin, Discordin ja puhelimen välityksellä.

Arvostus

Sinun ei tarvitse ostaa meiltä erillistä tukipalvelua, jotta palvelemme nopeammin. Kaikki asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä!

Skaalautuvuus

Meillä on paljon tuotepaketteja pienestä isoon, jonka vuoksi palvelumme sopeutuvat jokaisen asiakkaan käyttöön.

Tekninen pätevyys

Usein asiakaspalvelu vastaa vain myynnistä, mutta meillä he omaavat myös tietoteknikset taidot tukitilanteita varten.

Laaja valikoima

Laajan tuotevalikoiman ansioista, voit halutessasi tilata kaikki palvelut meiltä välttääksesi ylimääräistä säätöä eri palveluntarjoajien välillä.

Toimivuustakuu

Mikäli tuote ei jostain syystä toimi puoleltamme odotetusti, emme laskuta ajanjaksolta, jolloin tuote on ollut käyttökelvottomassa kunnossa.